Seo Services

У Житомирі впроваджують проект «Шкільний офіцер поліції»

Сьогодні, 27 грудня, в прес-центрі міської ради підписанням Меморандуму про співробітництво між двома департаментами: патрульної поліції та департаментом освіти міської ради - стартував проект «Шкільний офіцер поліції».
Шкільні офіцери поліції м. Житомира, закріплені за загальноосвітніми навчальними закладами Житомира, - Юрій Донцов, Ярослава Кондратенко, Ірина Панасюк, Марія Йосипчук - розповіли про Програму «Школа і поліція», яку спільно із канадськими колегами розробили українські фахівці, та особливості її впровадження у навчальних закладах міста.
За словами лейтенанта поліції Ярослави Кондратенко, Програма «Школа і поліція» має на меті формування правослухняної поведінки, запобігання конфліктів і правопорушень. Програма складається з 25 занять, із яких 6 – для молодших класів та 19 – для старших, тривалістю 35-45 хвилин кожне.
https://www.1.zt.ua/news/osvita/u-zhitomiri-vprovadzhuyut-proekt-shkilniy-ofitser-politsiyi.html
У Житомирі впроваджують проект «Шкільний офіцер поліції» У Житомирі впроваджують проект «Шкільний офіцер поліції» Reviewed by новини on грудня 28, 2018 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.