Seo Services

Житомирська облрада збирається дозволити приватизувати колишній санаторій «Полісся»

Житомирська обласна рада планує включити до переліку об'єктів, які підлягають приватизації у 2019 році, приміщення колишнього санаторію у Житомирі та гаражи у місті Малин.
Про це йдеться у проекті рішення сесії Житомирської облради «Про затвердження переліків об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, які підлягають приватизації», опублікованому на сайті облради 24 січня.
У переліку містяться наступні об’єкти:
Нежитлові приміщення, гаражи площею 36 кв. м за адресою вул. Гагаріна, 17-б у місті Малин. Балансоутримувачем є Малинське районне КП з технічної інвентаризації.
Цілісний майновий комплекс КП «Обласний лікувально-оздоровчий реабілітаційний центр «Полісся» за адресою пров. Оздоровчий, 7 у м. Житомир.



Також до переліку об'єктів на приватизацію включили 12 автомобілів, тракторів, вантажівок, автобусів та іншої техніки, що перебуває на балансі КУ «Автобаза санітарного транспорту лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я».
Крім того, даним проектом рішення сесії пропонується продовжити на 2019 рік приватизацію адмінприміщення, що знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Мала Бердичівська, 23-а.
Джерело:https://telegra.ph/ZHitomirska-oblrada-zbirayetsya-dozvoliti-privatizuvati-kolishn%D1%96j-sanator%D1%96j-Pol%D1%96ssya-01-26
Житомирська облрада збирається дозволити приватизувати колишній санаторій «Полісся» Житомирська облрада збирається дозволити приватизувати колишній санаторій «Полісся» Reviewed by seller72 on січня 27, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.