Seo Services

На ремонті дороги Житомир – Могилів-Подільський вкрали майже 900 тис. грн

Прокуратура Житомирської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом заволодіння державними коштами в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, підроблення офіційних документів та використання підроблених документів, вчинене директором приватного підприємства, що в Київській області.

У четвер, 3 січня 2019 року, за погодженням із процесуальним прокурором, особі повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 4 ст. 358 та ч. 1 ст. 366 КК України.

Досудовим розслідуванням установлено, що директор, з метою заволодіння державними коштами, виділеними на ремонт дороги, у травні 2016 року надав комітету з конкурсних торгів Служби автомобільних доріг в Житомирській області завідомо недостовірну інформацію про те, що асфальтобетонний завод перебуває у власності його приватного підприємства.

У подальшому, використовуючи недостовірну документацію, безпідставно включив амортизаційні витрати ніби на виконаний заводом обсяг робіт.

Таким чином, унаслідок протиправних дій директора приватного підприємства, майже на 894 тис грн завищено вартість асфальтобетонної суміші, використаної під час поточного ремонту автомобільної дороги державного значення Житомир-Могилів-Подільський, розрахунок за яку, відповідно до договору, проведено за бюджетні кошти.

Викрито незаконну схему розтрати бюджетних коштів, призначених на ремонт доріг, завдяки професійним спільним діям прокуратури, співробітників Управління захисту економіки в області ДЗЕ Нацполіції України та ГУНП в області.

На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та вживаються заходи до забезпечення відшкодування завданих збитків.

Досудове розслідування проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області.
http://zt-news.org.ua/index.php?newsid=14317
Результат пошуку зображень за запитом "ремонт дороги"
На ремонті дороги Житомир – Могилів-Подільський вкрали майже 900 тис. грн На ремонті дороги Житомир – Могилів-Подільський вкрали майже 900 тис. грн Reviewed by новини on січня 09, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.