Seo Services

У Житомирі відкриють космічний центр

У Житомирі створять регіональний космічний центр “Полісся” на базі Житомирського національного агроекологічного університету (ЖНАЕУ).
“У грудні наш університет підписав угоду про співпрацю у сфері космічної, наукової і науково-технічної діяльності з Національним центром управління та випробувань космічних засобів. Угодою передбачено створення Регіонального космічного центру “Полісся”, – розповіли у прес-службі університету.
У космічному центрі використовуватимуть необхідні техзасоби та програмне забезпечення для досліджень у галузі супутникової навігації, дистанційного зондування Землі та інформаційних технологій.
На базі ЖНАЕУ у січні цього року планують провести круглий стіл “Космічні технології в агробізнесі та екології”, а навесні – Національний космічний форум.
Національний центр управління та випробувань космічних засобів заснований у 1996 році. Його функцією є завершення всієї ланки космічної діяльності, яку починають наукові установи та підприємства створенням орбітальних та наземних космічних засобів, випробування та експлуатація космічних апаратів та інших виробів, які виведені на орбіту.
У Житомирі відкриють космічний центр У Житомирі відкриють космічний центр Reviewed by новини on січня 15, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.