Seo Services

Два новенькі авто отримали сімейні лікарі на Житомирщині

Ключі від двох новеньких Renault Logan отримали у бердичівському районному Центрі первинної медико-санітарної допомоги з рук Олександра Ревеги.
 600,0 тис. грн. із державного Фонду соціально-економічного розвитку за сприяння народного депутата України були направлені із конкретною метою – для медичної допомоги мешканцям сіл Бердичівщини, передає trkvik.tv.
 В його окрузі – 4 райони, говорить Олександр Ревега, і, постійно спілкуючись із представниками сільських місцевостей, він не раз чув: понад усе від медиків люди чекають на якість та оперативність. Звідси і ідея забезпечити сімейних лікарів автівками.
 Два новенькі Renault Logan за сприяння Олександра Ревеги отримали сімейні лікарі Бердичівщини
 На сьогодні у Бердичівському районі діє 8 амбулаторій сімейної медицини, у серпні минулого року було створено комунальне некомерційне підприємство ЦПМСД Бердичівської районної ради, що, на думку керівників району, стало важливим кроком задля розвитку галузі сільської медицини.
 Нові авто розподілятимуть серед сімейних лікарів, згідно потреби та ступеня невідкладності допомоги, кажуть у центрі, не сумніваючись при цьому, що на оперативності надання медичних послуг поява транспорту від Олександра Ревеги відобразиться неодмінно. Ну а сам народний депутат інформує про наступний важливий етап змін у сільській медицині – телекомунікацію.
Джерело:https://telegra.ph/Dva-novenk%D1%96-avto-otrimali-s%D1%96mejn%D1%96-l%D1%96kar%D1%96-na-ZHitomirshchin%D1%96-01-26
Два новенькі авто отримали сімейні лікарі на Житомирщині Два новенькі авто отримали сімейні лікарі на Житомирщині Reviewed by seller72 on січня 28, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.