Seo Services

Житомир буде боротись зі сміттєзвалищами

Житомирська міська організація Єдиного Центру виступить з ініціативою до депутатів Житомирської міської ради щодо посилення контролю за забрудненням територій та ефективного застосування штрафних санкцій за викидання сміття у невстановлених місцях, пише  ZHitomirNEWS.
Підводячи підсумки толоки в Житомирі, члени Єдиного Центру переконані, що «проблема не в тому, щоб прибрати, головне – не смітити».
«Проблем з організацією прибирання ми не відчули. Всі запрошені на суботник відгукнулись. Проте, на мою думку, проблема не в тому, щоб прибрати, головне – не смітити», - говорить член Єдиного Центру Олексій Ясюнецький.
Олексій Олексійович переконаний, що потрібно вести постійну роз’яснювальну роботу з людьми, щоб від «малого до великого розуміли, яким ми зробимо навколишній світ – в такому й житимемо».
«Ми докладемо зусиль аби прибрати наше місто й зробити Житомир чистим. Проте, цього не достатньо. Тому Житомирська міська організація Єдиного Центру виступить з ініціативою до депутатів Житомирської міської ради щодо посилення контролю за забрудненням територій.
Зокрема проектом рішення ми внесемо пропозицію щодо більш ефективного застосування Кодексу України про адміністративні правопорушення в частині відповідальності та стягнення штрафів за викидання сміття у невстановлених місцях. Можливо таким чином ми спонукаємо житомирян та гостей міста замислитись про чистоту довкілля», - констатує Ясюнецький.
Новости Житомира от Mobus.com

Результат пошуку зображень за запитом "мусор"
Житомир буде боротись зі сміттєзвалищами Житомир буде боротись зі сміттєзвалищами Reviewed by новини on січня 13, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.