Seo Services

Житомирські перевізники вимагають підняти вартість проїзду у міських маршрутках

Житомирські перевізники знову хочуть підняти вартість проїзду у громадському транспорті від 7 до 12 гривень. Питання обговорили на робочій нараді у міській раді.

У коментарі Житомир.Life заступник міського голови Дмитро Ткачук повідомив: поки що вимоги знаходяться на стадії обговорень, перевізники подали розрахунки на розгляд економічного департаменту та чекають на рішення.
«За їхніми розрахунками розмах завжди високий, хочуть підвищити вартість у залежності від рухомого складу, який обслуговується конкретним перевізником. Питання досить дискусійне, у кожної сторони є своя доля правди. Зрозуміло, що все дорожчає, але разом з тим, є якісь базові вимоги, які хотілося б бачити реалізованими в транспорті міста, проте сьогодні вони їм не відповідають», - розповів Дмитро Ткачук.
Ще одним каменем зіткнення залишається перевезення пільгових категорій громадян, адже власники житомирських маршруток або не хочуть безкоштовно возити пільговиків, або бажають, щоб цю послугу їм компенсували із міського бюджету.

Джерело:https://zhitomir.life/9228-zhitomirski-perevizniki-vimagayut-pidnyati-vartist-projizdu-u-miskikh-marshrutkakh.html
Житомирські перевізники вимагають підняти вартість проїзду у міських маршрутках Житомирські перевізники вимагають підняти вартість проїзду у міських маршрутках Reviewed by seller72 on січня 09, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.