Seo Services

​«Житомирводоканал» за 650 тис. грн замовив експертизу ділянки, де влітку має розпочатись будівництво очисних споруд

Житомирі триває підготовка до реконструкції очисних споруд водоканалу, будівельні роботи по яким планують розпочати вже влітку.
12 лютого «Житомирводоканал» замовив у місцевої філії ДП Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут «НДІпроектреконструкція» технічне обстеження будівель та споруд, а також інженерно-геологічні вишукування по об’єкту– Реконструкція очисних споруд в місті Житомир по вулиці Промисловій, 1 на території комунального підприємства.
Звіти про укладені договори опубліковані на ресурсі ProZorro. За
умовами цих договорів, замовлена документація має бути підготовлена до кінця лютого – середини березня поточного року. Загальна вартість замовлених послуг складає 666,1 тис. грн.
Директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін у коментарі Житомир.info розповів, що замовлені дослідження по геології та геодезії, згідно контракту, мають надати підряднику – словенській компанії Esotech для подальшого коректного проектування нових очисних споруд.
«Згідно контракту, який реалізується за кошти Світового банк, замовник, тобто «Житомиводоканал», має надати підряднику – компанії Esotech вичерпну інформацію по геології та геодезії. Тому зараз ми виконуємо свої зобов’язання перед Esotech по дослідженню ділянки. Коли ми отримаємо інформацію від підрядної організації, яка виконує цю експертизу, ми передамо її компанії Esotech, щоб вони могли надалі робити коректне проектування по об’єкту. У наступному місяці, я дуже сподіваюсь, що ми вийдемо на експертизу», - розповів Андрій Нікітін.
За його словами, вже на початку літа 2019 року мають розпочатися роботи по будівництву нових очисних споруд.
​«Житомирводоканал» за 650 тис. грн замовив експертизу ділянки, де влітку має розпочатись будівництво очисних споруд ​«Житомирводоканал» за 650 тис. грн замовив експертизу ділянки, де влітку має розпочатись будівництво очисних споруд Reviewed by seller72 on лютого 16, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.