Seo Services

На Житомирщині поруч з кафе сталася кривава різанина

Подія сталась уночі 30 січня у м. Коростені. Конфлікт між двома чоловіками біля місцевого кафе закінчився пораненням одного з них. Потерпілий госпіталізований. Винуватця поліцейські встановили і затримали. Розпочато досудове розслідування.
Близько 1 години ночі до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення про спричинення невідомим ножового поранення 32-річному жителю райцентру.
На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували, що між двома відпочивальниками місцевого кафе виник словесний конфлікт, який продовжився на вулиці, куди вийшли обидва чоловіки. Унаслідок один із них вдарив іншого гострим предметом і з місця події втік. З проникаючим пораненням черевної порожнини чоловік був госпіталізований до лікарні.
У ході першочергових заходів поліцейські встановили, що до спричинення тілесних ушкоджень потерпілому причетний раніше неодноразово судимий місцевий житель, 1980 р.н., його місцеперебування встановлено. Чоловіка затримано у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.
Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. У рамках розпочатого кримінального провадження слідчі з’ясовують усі обставини події.
За чинним законодавством подібні протиправні діяння караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Джерело:https://telegra.ph/Na-ZHitomirshchin%D1%96-poruch-z-kafe-stalasya-krivava-r%D1%96zanina-01-30

На Житомирщині поруч з кафе сталася кривава різанина На Житомирщині поруч з кафе сталася кривава різанина Reviewed by seller72 on лютого 01, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.