Seo Services

Жахлива смерть у власному домі: бердичівський суддя та його дружина отруїлись чадним газом

Моторошна звістка сколихнула Бердичів. На сайті ГУНП у Житомирській області з’явилася інформація про загибель, у власному житловому будинку, молодого подружжя бердичівського судді Олександра Дубцова та його дружини Ельвіри”. Там, як повідомляє поліція, у ванній кімнаті, де знаходилося газове обладнання, і виявив батько, 10 лютого, увечері, тіло свого сина та невістки без ознак життя. Причиною смерті називають саме отруєння чадним газом, бо його запах відчутно було у помешканні, а на тілі подружжя видимі сліди від отруєння. Про трагедію інформує місцеве видання “Ріо Бердичів”.
Увечері того дня, до поліції звернувся батько загиблого, через стурбованість про відсутність зв’язку з 35-річним сином та його 36-річною дружиною. До місця проживання останнього, разом із заявником, прибули й поліцейські.
Близько 21:30 год., чоловік через вікно заліз до будинку сина та виявив його і невістку у ванній кімнаті без ознак життя. Під час огляду місця події було зафіксовано наявність у приміщенні запаху чадного газу. 
У рамках розпочатого кримінального провадження призначено судово-медичну експертизу для з’ясування причин смерті подружжя. Тривають слідчо-розшукові заходи для з’ясування усіх обставин події.  
Також у ході огляду зафіксовано, що у будинку загалом та у ванній кімнаті зокрема розташоване газове обладнання.
У подружжя залишилася донька Олівія, яка у той момент, як кажуть близькі, знаходилася у бабусі з дідусем, тому й не постраждала.
Сам Олександр Дубцов працювати бердичівським суддею почав у 2012 році, після того, як 16 лютого його було призначено Указом Президента України суддею Бердичівського міськрайонного суду терміном на 5 років. Вже у лютому 2017 року, термін його повноважень закінчився, проте він продовжував працювати в суді. Його дружину Ельвіру Дубцову усі знали як професійного лікаря-стоматолога, адже вона працювала в одній із стоматологічних клінік Бердичева

Джерело:https://varta1.com.ua/zhahlyva-smert-u-vlasnomu-domi-berdychivskyj-suddya-ta-jogo-druzhyna-otruyilys-chadnym-gazom-foto-video/
Жахлива смерть у власному домі: бердичівський суддя та його дружина отруїлись чадним газом Жахлива смерть у власному домі: бердичівський суддя та його дружина отруїлись чадним газом Reviewed by seller72 on лютого 13, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.