Seo Services

У Житомирі пасажирка впала під час гальмування тролейбуса

 Прикрий інцидент трапився з жінкою 12 лютого.

  Ближче до вечірньої пори, о 16:30 на перехресті вулиць Б.Тена та Вітрука колеса тролейбуса потрапили в яму. В результаті цього впали шланги.
  Воді здійснив гальмування, під час якого пасажирка не втрималася за поручні та впала.
  У комунальному підприємстві КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради,  на офіційному сайті, принесли вибачення пасажирці, що впала: «Приносимо вибачення пасажирці тролейбуса за цю», — зазначається в повідомленні.
  Нагадаємо, що нещодавно в мережі Фейсбук користувачі пошири допис: «Крісло-знак на вулицях Житомира отримало своє обличчя та одразу допомогло відремонтувати яму!».
  У свою чергу керівництво Житомирського ТТУ звернулося до заступника міського голови Дмитра Ткачука з приводу жахливого стану доріг в місті Житомирі.
 «Обратился к заместителю городского главы Дмитрию Ткачуку по поводу ужасного состояния житомирских дорог, в том числе где курсирует общественный транспорт.
  В данный момент ситуация выглядит, как замкнутый круг: мы чиним троллейбусы, они выезжают на дороги, ломаются и мы снова чиним троллейбусы.
  Не знаю, как еще обратить внимание Дмитрия Григорьевича к данной проблеме», — зазначив Євгеній Демчик, очільник ЖТТУ.

Джерело:http://news.dks.com.ua/index.php/news/zhitomir/30917-u-zhitomiri-pasazhirka-vpala-pid-chas-galmuvannya-trolejbus
У Житомирі пасажирка впала під час гальмування тролейбуса У Житомирі пасажирка впала під час гальмування тролейбуса Reviewed by seller72 on лютого 17, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.