Seo Services

Слідство у справі закупівлі валідаторів відновили

  Офіційний документ, який підтверджує, що розслідування по справі закупівлі валадіторів у Житомирі відновлено.
  Прокуратура Житомирської області взяла під контроль розслідування кримінального провадження за фактом привласнення групою службових осіб Житомирської міської ради, комунальних підприємства міста та ТОВ «Гексагон-Україна» бюджетних коштів, виділених на закупівлю автоматизованої системи оплати за проїзд для КП «ЖТТУ», шляхом внесення неправдивих відомостей до офіційних документів за ч.3 ст.191 ч.1 ст.366 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).
  Про це повідомляє insider.zt.ua.
  Ось офіційний документ, який підтверджує, що розслідування по справі закупівлі валадіторів у Житомирі відновлено. І що рішення слідчого про закриття кримінального провадження на підставі п.2 ч.1 ст 284 КК України, було передчасним та прийнято без всебічного і повного з’ясування усіх обставин.
  Сподіваємося на неупереджене розслідування та вдячні, що звернули увагу на кричущий факт привласнення бюджетних коштів посадовими особами міської ради.

Джерело:http://news.dks.com.ua/index.php/news/zhitomir/31100-slidstvo-u-spravi-zakupivli-validatoriv-vidnovili

Слідство у справі закупівлі валідаторів відновили Слідство у справі закупівлі валідаторів відновили Reviewed by seller72 on лютого 25, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.