Seo Services

На Житомирщині поліція перевіряє факти можливих політичних порушень

Початок передвиборчої президентської компанії не надає виборцям оптимізму. Вже вкотре ми обираємо кандидата на найвищу державну посаду Президента України. Але методи і лиця, кандидатів лишаються старі. І здається нам знову не оминути ті славнозвісні «граблі», на які нам вже не раз доводилося наступати, і всі ми добре знаємо до чого це призводило. Здається людина, яка претендує на таку високу посаду, сама мусить бути кришталево чистою, тим самим спонукати до цього свого виборця. Але вже з перших днів кандидати, незалежно від приналежності до тієї чи іншої партії, вдаються до порушень законодавства про «Передвиборчу агітацію».
Зокрема тільки поліцією Житомирської області зараз перевіряються 16 повідомлень від представників громадських організацій, про такі порушення, як розміщення на вуличних білбордах плакатів без вихідних відомостей. Це зафіксовано в таких містах як Новоград-Волинський, Коростишів та Бердичів. За вказаними фактами поліція розпочала перевірки. Дуже хочеться вірити, що винуватці будуть покарані і це не стане прикладом безкарності.
І це тільки ті випадки про які було письмово повідомлено до органів поліції, та розпочато перевірки.
Мас-медіа нас постійно агітують бути чесними, робити свій вибір обмірковано, розуміючи що від цього залежить майбутнє наших дітей та внуків. І в той же час кандидати вдаються до маси незаконних дій, маніпулюючи думкою пересічних громадян скеровуючи їхню думку в потрібне русло.
Згідно законодавства України: Друковані матеріали передвиборчої агітації повинні містити відомості про замовника цих матеріалів, установу що здійснила друк, або вказівку, що друк здійснено з використанням обладнання, що належить партії, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за їх випуск.
Дуже сумнівно, що про це не знають наші кандидати, в противному разі вони свідомо порушують законодавство, сподіваючись на незнання виборцями законів, або рахуючи це не значним порушенням, тим самим спонукаючи нас до таких же дій у вигляді підкупу голосів, каруселей і т.д.
Марно сподіватись від людей, що хочуть стати гарантом Конституції, тобто гарантом дотримання законів, справедливого дотримання цих законів, адже з перших кроків до президентства вони вже порушили. Лишається тільки сподіватись, що в українського народу вистачить мудрості розібратися і зробити свій правильний вибір від якого залежить наше майбутнє.
На Житомирщині поліція перевіряє факти можливих політичних порушень На Житомирщині поліція перевіряє факти можливих політичних порушень Reviewed by seller72 on лютого 04, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.