Seo Services

Відкритий архітектурний бліц-конкурс з призовим фондом у розмірі 50 тисяч гривень

Олевська міська рада Житомирської області оголосила відкритий архітектурний бліц-конкурс на визначення кращої проектної пропозиції «Створення скульптурної композиції, присвяченої Олевській республіці та її засновнику Тарасу Бульбі-Боровцю».
 «Метою конкурсу є відображення подій минулого і сьогодення у скульптурній композиції, присвяченій Олевській республіці та її засновнику Тарасу Бульбі-Боровцю; популяризація загальнолюдських цінностей; виховання у жителів та гостей міста високих моральних якостей та бережного і відповідального ставлення до оточуючого архітектурного середовища», – повідомляєОлевська об’єднана територіальна громада.
Завдання конкурсу:
– комплексний підхід та використання сучасних, креативних підходів до створення проекту;
– пошук найкращої концептуальної ідеї високомистецького, архітектурно-пластичного вирішення скульптурної композиції, присвяченої факту існування Олевської республіки у 1941 році та її засновнику, відомому борцю за незалежність України Тарасу Бульбі-Боровцю.
Конкурс проводиться з 25 лютого по 23 травня 2019 року.
До участі у конкурсі запрошуються фізичні та юридичні особи-фахівці, авторські колективи, фахівці у галузі архітектури, урбаністики, куратори сучасного мистецтва, студенти, що здобувають фах архітектора (скульптора). Приймати участь у конкурсі не можуть організатори конкурсу, співробітники замовника, а також їхні родичі, члени журі та експерти.
Заявку на участь у конкурсі можна відправити на електронну адресу: olevsk_miskrada@ukr.net (у темі листа потрібно вказати «на участь у конкурсі») або поштою чи особисто за адресою: вул. Володимирська, 2 м. Олевськ Житомирської області, 11000
Призовий фонд становить 50 тисяч гривень.
Переможець конкурсу має право на подальше розроблення (чи участь у розробленні) проектної документації.
Конкурсні проектні пропозиції приймаються до 18 години 26 квітня 2019 року.
Успіхів!
Відкритий архітектурний бліц-конкурс з призовим фондом у розмірі 50 тисяч гривень Відкритий архітектурний бліц-конкурс з призовим фондом у розмірі 50 тисяч гривень Reviewed by seller72 on березня 16, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.