Seo Services

Потужний вітер зірвав дах з будівлі в Коростишеві, загинула жінка

11 березня о 12:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у м. Коростишів через сильні пориви вітру з технічного приміщення будівлі магазину «Фуршет» зірвало покрівлю – металевий лист розміром 11х14 метрів, який впав на двох жінок. Внаслідок негоди на місці події загинула мати та важко травмована її донька 1995 р.н.
Рятували провели роботи по діставанню з-під уламків покрівлі обох жінок. Наразі постраждала донька у важкому стані знаходиться у реанімаційному відділенні міської лікарні. Бійці ДСНС проводять роботи щодо укріплення покрівлі.
До ліквідації наслідків події в Коростишеві залучено 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки та 8 чоловік особового складу.
Загалом станом на 14 годину 11 березня по області здійснено 15 виїздів для надання допомоги населенню та установам через ускладнення погодних умов. Зокрема, 13 – на ліквідацію аварійних ситуацій через повалені дерева, 3 – на зірвані покрівлі та загрозу обрушень. По області залишаються знеструмленими 151 населений пункт.
Рятувальники нагадують до кінця доби по області очікуються пориви вітру 25-27 м/с. Задля власної безпеки важливо триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач, дерев та будівель. Слід уникати перебування біля будівель, які споруджуються або ремонтуються, обминати хиткі споруди.

Джерело:https://www.1.zt.ua/news/rizne/potuzhniy-viter-zirvav-dah-z-budivli-v-korostishevi-zaginula-zhinka.html
Потужний вітер зірвав дах з будівлі в Коростишеві, загинула жінка Потужний вітер зірвав дах з будівлі в Коростишеві, загинула жінка Reviewed by seller72 on березня 11, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.