Seo Services

Житомиряни знайшли підходяще місце для будівництва аквапарку на Польовій

Житомиряни просять міську раду побудувати в обласному центрі аквапарк та пропонують для цього місце колишнього кінотеатру Космос. Відповідну електронну петицію оприлюднили 13 березня.
«Побудувати аквапарк на місці кінотеатру «Космос». Прошу підтримати цю ідею. Це набагато корисніше ніж руїни нашого кінотеатру», – написав автор звернення Денис Реймхен.
Петиція має набрати не менше 250 підписів впродовж трьох місяців для її подальшого розгляду відповідальними особами Житомирської міської ради.
У 2016 році говорили про створення на базі закинутого кінотеатру «Космос» другого майданчику для експонатів Музею космонавтики. У січні минулого року житомирянка пропонувала збудувати планетарій із дорослими кафе на території кінотеатру.
Нагадаємо, на виготовлення проектно-кошторисної документації для реконструкції кінотеатрів «Жовтень» та «Космос» з міського бюджету у 2016 році виділили по 200 тис. грн. У колишньому кінотеатрі «Космос» хотіли зробити другий майданчик для експонатів Музею космонавтики ім. С. П. Корольова. Жителі Польової просять мерію створити центр розвитку у колишньому кінотеатрі «Космос».
Джерело:https://www.vgolos.zt.ua/zhytomyryany-znayshly-pidkhodyashche-mistse-dlya-budivnytstva-akvaparku-na-poloviy/
Житомиряни знайшли підходяще місце для будівництва аквапарку на Польовій Житомиряни знайшли підходяще місце для будівництва аквапарку на Польовій Reviewed by seller72 on березня 18, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.